What is Camay Repellent?

Spray Serangga Camay Repellent ini dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi sepenuhnya, dicampur dan dibancuh secara alami untuk menghapuskan semua jenis serangga yang mengganggu.Ia berupaya untuk membasmi dan menghapuskan serangga secara cepat, berkesan dan selamat 

Camay Repellent merupakan spray serangga super efektif yang mampu membantu anda membasmi dan menghapuskan serangga dengan cepat, berkesan dan selamat. Semburannya yang tahan sehingga berminggu-minggu lamanya mampu memastikan serangga yang baru datang akan hilang dari pandangan. Gunakanlah ia kerana ia mampu mengubah hidup anda daripada gangguan dan serangan semua jenis serangga selama-lamanya.

Camay Repellent Speciality
Dapat membunuh serangga dalam tempoh yang singkat dan semburannya masih bertahan selama berminggu-minggu lamanya.
Menghalau dan terus memusnahkan sarang semua jenis serangga yang ada untuk selama-lamanya.
Menghapuskan serangga dalam tempoh yang singkat serta meghilangkan koloni serangga tanpa bau.
Spray sahaja di tempat-tempat, pokok, sarang serta laluan serangga berada.
Harga yang sangat kompetatif jika dibandingkan dengan harga produk lain di pasaran.
5000
Customers
0
Products
0
Awards
100
Agents
What Type of Insects does Camay Repellent kill?

Antara serangga yang boleh dihapuskan termasuklah semut, lipas, anai-anai, nyamuk, lipan, pepijat, pepatung, belalang, cengkerik, kekatu, riang-riang, bena perang, lelompat daun, afid, kesing, pianggang, kala jengking, kelip-kelip, kumbang, mentadak, angkut-angkut, lebah, tebuan, kuya pokok, kayu,teminyat, kupu-kupu, rama-rama dan lain-lain jenis keluarga serangga.

How do I Apply Camay Repellent?

Cara Penggunaan Camay Repellent

Goncang

Goncang dahulu botol Camay Repellent sehingga larutan di dalamnya bercampur.

Arah

Halakan muncung spray pada kawasan dimana terdapatnya serangga atau laluannya (spot area).

Sembur

Semburkan dilaluan dan sarang serangga.

Lap

Jangan dilap pada kawasan yang telah disembur. Biarkan ia keirng dengan sendiri.

Langkah Waspada

Elak terkena pada bahagian mata. Jika terkena mata, basuh dengan air yang banyak.

Testimonial

Apa kata pelanggan kami yang telah menggunakan Camay Repellent? Majoriti berjaya mendapatkan hasil yang lebih efektif dan selamat tanpa perlu menggunakan racun serangga yang mempunyai bahan kimia.

“Saya dah lama guna spray ni. Bagus sangat, sembur ja lipas dengan semut mati”
SITI
“Memang dah jadi habit, sambil masak sambil mengelap segala percikan tu, dah siap masak,lap sekali lagi bagi bersih. Step last, wajib spray CAMAY pada table top, dapur, meja makan. Memang betul-betul berkesan. Dah tak ada semut merayap-rayap.”
FASYAFRINA
“Serius 5 bintang, semua tak ada terus. Pakat lari ke mana pun tak tahu sampai cakap nak cari semut seekor pun tak jumpa lepas sembur tu.”
izzati
“Best pakai camay ni, banyak kegunaan. Husband sebut syukur dah makin kurang semut. Husband pakai dalam kereta sebab parking bawah pokok banyak semut”
intan

Dah guna racun serangga yang kuat pun masih ada serangga.

Jom! Dah ramai yang guna dan berpuas hati dengan Camay Repellent. Harga nampak murah tapi kesannya sangat mahal.

Cr-500x667px

Our Happy Clients!

Almari berkulat stress fikir tak akan nak buang sebab baru beli dah ada kulat. Cuba spray Camay alhamdulillah hilang sampai tak ada lagi kulat. Jimat duit tak payah beli almari baru.

Normala

Masalah Kulat Almari

Ok la spray tu sebab spray anai-abai. Tak naik dah anai-anai dalam bilik. Ada separuh lagi, nanti nak repeat pulak 1 botol lagi. Memang molek la.

Aishah

Masalah Anai-anai

Alhamdulillah barang sampai dengan selamat, terus sembur pucuk jambu, putat, kari. Memang berkesan habis serangga, semut, kerengga mati. Akan repeat order nanti.

Muhd

Masalah Serangga Pokok

Your Professional Magic Spray

Tak Tahan dengan Bau Racun Serangga yang Kuat?

Apa tunggu lagi? Camay Repellent dijamin 100% tidak akan meninggalkan kesan melekit dan bau pada tempat semburan. Klik untuk lihat lebih banyak kepuasan daripada pelanggan-pelanggan kami yang telah menggunakan Camay Repellent sebagai pembasmi serangga.

Shopping Cart