your FAVOURITE come to life

Camay Ginger Milk Tea atau lebih dikenali sebagai Teh Tarik Halia iaitu minuman pracampuran 3 dalam 1 yang dirumus khas dengan tiga ekstrak tumbuhan yang berkhasiat dan dapat memberi kesan yang positif pada tubuh badan.

About
GINGERMILKTEA

Teh Tarik Halia yang diformulasikan dan diperkaya dengan tiga ekstrak utama iaitu Halia, Kurma dan Garam Bukit yang masing-masing mempunyai kelebihan yang tersendiri

HALIA merupakan salah satu bahan atau herba yang dapat membantu dalam proses pembuangan angin dari dalam badan samping dapat membantu mengurangkan paras kolestrol dan mengurangkan keradangan serta menguatkan imuniti badan. Halia dapat bertindak sebagai ejen yang dapat membantu proses penghadaman dan melegakan rasa loya dan rasa kurang selesa.

KURMA juga tidak kurang hebatnya dalam memberikan pelbagai manfaat antaranya merupakan sumber serat yang utama dan juga kaya dengan antioksidan yang dapat berfungsi dalam melindungi sel-sel dalam tubuh badan daripada radikal bebas di samping dapat menjaga kesihatan tulang melalui kandungan mineral seperti fostor, kalsium, kalium dan magnesium yang dapat mencegah penyakit tulang seperti osteoporosis.  

Ginger Milk Tea

"

rock salt

Garam Bukit

Garam bukit berperanan untuk memberikan rasa yang lemak dan rasa teh yang nipis sahaja. Tetapi, khasiat yang pelbagai daripada garam bukit dapat diperolehi dalam secawan Teh Tarik Halia di mana ianya dapat membantu membuang toksin di dalam badan, dapat mengimbangkan tekanan darah, membantu penyerapan vitamin yang lebih sempurna dan melancarkan sistem saraf dengan baik.

Shopping Cart